Importanța valorilor și atitudinilor ecologice în familie
În acest modul, veți afla ce puteți face acasă, în familie, pentru a proteja natura. Putem face multe pentru a face ca gospodăria în care locuim împreună cu familiile noastre să fie prietenoasă cu mediul. O gospodărie prietenoasă cu mediul înseamnă să nu folosim produse și materiale care poluează apa, pădurile și aerul și să producem cât mai puține deșeuri posibil. Haideți să vedem pas cu pas ce putem face pentru mediul înconjurător și, prin urmare, pentru sănătatea noastră, acasă! Veți vedea că, de multe ori, putem chiar economisi bani dacă luăm aceste măsuri!În acest modul vom aborda următoarele subiecte:
1. Gospodărie ecologică
În acest capitol, prezentăm cumpărăturile inteligente. Ne uităm la ambalaje, la cumpărarea de ingrediente proaspete și la motivele pentru care transportul produselor nu este ecologic. În detaliu, atunci când spălați vasele, spălați rufele, curățați și curățați, trebuie să acordați atenție nu numai cantității de apă utilizată, ci și alegerii substanțelor chimice. Vă oferim exemple concrete de produse de curățare naturale.
2. Utilizarea ecologică a resurselor energetice
În acest capitol, analizăm diferitele surse de energie regenerabilă. Arătăm cum putem fi atenți la consumul de energie acasă. Oferim sfaturi utile cu privire la micile lucruri pe care le puteți face pentru ca locuința dumneavoastră să fie mai eficientă din punct de vedere energetic.
3. Gospodărie fără deșeuri - cumpărături chibzuite, separarea deșeurilor, compostare
În acest capitol, vă prezentăm câteva dintre trucurile pe care magazinele și supermarketurile le folosesc pentru a ne tenta să cumpărăm. Clarificăm semnificația termenului de valabilitate al produselor. Oferim informații despre practicile de separare a deșeurilor.
4. Mini grădinărit - microcosmos
În această secțiune, ne-am propus să vă oferim sfaturi utile cu privire la plantele verzi mici, ușor de îngrijit și ușor de obținut pentru pervazuri, balcoane și ghivece.
Înscrie-te la newsletter